نوشته شده توسط : fotballdrakt

Craig Burley og Shaka Hislop er enige om at det ville ta en annen katastrofal prestasjon for Arsenal å miste til Middlesbrough. LONDON - Arsenal-lederen Arsene Wenger har sagt at Hector Bellerins dårlige form skyldes de langvarige effektene av en ankelskade, og sier at viftekritikk av høyre rygg er urettferdig. Bellerin har kjempet i de siste kampene da Arsenal har falt ut av Premier Leagues topp fire. Spanjeren ble uttalt for kritikk av fansen etter mandagens 3-0-tap på Crystal Palace, med noen supportere som sang 'du' ikke passer til å ha på seg trøya 'som juventus drakt kortermet han tok et kast - i sin del av bakken. Men Wenger, som snakket på mandagens spill på Middlesbrough, sa: 'Han har ikke kommet tilbake til sitt nivå siden han er skadet. 'Jeg tenker for en stund var han, ja. Da får du dårlige vaner og du glemmer at din første jobb er å forsvare og vinne utfordringer fordi du beskytter deg litt. 'Da skjønner du at du må komme tilbake, og jeg tror nå atletico madrid drakt det er viktig, å forsvare seg godt og etterpå kan han gi oss den ekstra biten som også er viktig. 'Jeg er enig i at han for en stund ikke var Hector Bellerin vi hadde sett i begynnelsen av sesongen.' Bellerin savnet mer enn en måned etter å ha tatt et spark mot ankelen mot Tottenham Hotspur i november, og ble sidelined i ytterligere tre uker etter å ha blitt skadet i trening i januar. Han har vært en vanlig starter siden han returnerte, men med sikkerhetskopieringsbacke, Mathieu Debuchy og Carl Jenkinson er begge ute av favør. Debuchy og Jenkinson spilte begge for under-23-tallet på dagen for palasset fotballdrakter barn nederlag, med midtback Gabriel Paulista å ha fylt ut for Bellerin da han ble skadet. Hector Bellerin har slitt seg siden han kom tilbake fra en ankelskade. Spurt om det var urettferdig for fans å slå på Bellerin, sa Wenger: 'Jeg tror ja, som han er en fyr som er oppriktig.' Han er klar til å leke med smerte, og jeg tror det er. Men Wenger sa at Bellerin nå hadde fullstendig gjenopprettet, og det var ingen risiko for at han måtte operere. Spilleren har vært et overføringsmål for hans gutteklubb Barcelona, ​​men signerte en seks årig kontraktsutvidelse med Arsenal denne sesongen. Han er sannsynligvis oppkalt til sommerens europeiske U21-mesterskap i juni, og Wenger sa: atletico madrid drakt barn 'Det er ikke ideelt etter en lang sesong. Han burde hvile og forberede seg til neste sesong. 'De spanske spillerne elsker å spille for sitt land, og jeg tror han vil gå som han elsker å spille for Spania.'

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Nigeria-treneren Stephen Keshi tok seg til en vinnende start med seier over Tsjad. Nigeria vant 2-0 mot Tsjad i sin Gruppen G-åpner i kvalifisering for 2017 African Nations Cup. Nigeria var faste favoritter for kampen, men slitt for å finne en måte forbi motstanderne, med målvakt Vincent Enyeama som måtte være våken for å holde de besøkende i sjakk i løpet av første halvår. Super Eagles truet med å bryte dødsfallet i andre omgang da Aaron Samuel slo posten før real madrid drakt Gbolah Salami til slutt lot dem komme foran i 63 minutter med en fantastisk streik. Odion Ighalo ble deretter trukket ned i straffesparket før han gikk opp for å konvertere til 2-0, men Nigeria så Ogenyi Onazi sendt ut for å skyte etter at spotsparken hadde blitt tildelt. Zambias kampanje fikk en skuffende start da de ble holdt til en 0-0-tegning av Guinea-Bissau i gruppe E. Guinea-Bissau - rangert som nummer 155 i FIFA-rangeringer - var store underdogs for sammenstøtet mot 68-rangerte Zambia i Ndola. Imidlertid kunne Zambia ikke bryte dødsfallet, med målvakt Kennedy Mweene mangler en sen straff for 2012-landene i Afrika-Nasjon Cup. I Gruppe M, Gambia, et lag på FIFAs diagrammer. Engelsk Premier League-spillere Mame Biram Diouf og Sadio Mane scoret i andre omgang for å hjelpe Senegal til å kontrollere Burundi 3-1 i Group K. Senegal tok ledelsen på Moussa Konate s real madrid drakt kortermet straff i 15. minutt, og selv om Fiston utlignet for Burundi etter pausen, var det Stoke Citys Diouf som satte sin side tilbake foran, mens Southampton s Mane talte i stoppetid. El-Arbi Hilal Soudani scoret to ganger som Algeria beseiret Seychellene 4-0 hjemme hos Group J. Islam Slimani åpnet scoring og Nabil Bentaleb fant også nettet i stoppetid. Mali beseiret Sør-Sudan 2-0 i gruppe C takket være første halv mål fra Modibo Maiga og Salif Coulibaly. Kapp Verde krysset til en 7-1 seier over Sao Tomé og Principe i Gruppe F for å gå til poeng med Marokko. Djaniny scoret to ganger, mens vertene også fikk mål fra Nuno Rocha, Garry Mendes Rodrigues, Odair Fortes, Babanco og Julio Tavares. Zimbabwe så av Malawi dortmund drakt 2-1 unna for å bli med i Swaziland på toppen av gruppe L. Zimbabwe, hvis spillere hadde nektet å reise til Malawi over bekymringer de ikke ville bli betalt, ble enige om å leke etter at profetisk helbredelse og ledelsesministeriets leder Walter Magaya sa at kostnadene ville bli dekket. Zimbabwe kom bort med seier over mål fra Cuthbert Malajila og Khama Billiat hver side av Davi Bandas innsats for Malawi. Gruppe L hadde sett det største støtet på fredag ​​da Swaziland slo Guinea 2-1. Uganda slo Botswana 2-0 hjemme i sin D-åpner i Kampala. Geoffrey Massa og Brian Umony scoret i 55 og 66 minutter i en dominerende prestasjon som Uganda. Også i gruppe D scoret Aristide Bance og Jonathan Zongo i andre omgang for å løfte Burkina billige fotballdrakter Faso over Comoros 2-0. I gruppe B krysset Angola til en 4-0 seier over Den sentralafrikanske republikk. Gelson scoret en brace mens Dolly Menga og Gilberto begge la sine navn til scoreren via straffespark.

:: برچسب‌ها: fotballdrakter ,
:: بازدید از این مطلب : 2417
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Marokko slo Libya gjennom Omar El-Kaddourias andre halvdelsmål. Marokko slo Libya 1-0 da 2017 Afrikanske Nasjon Cup-kvalifiseringer ble på banen på fredag. Omar El-Kaddouri fikk det eneste målet i kampen i gruppens F-sammenheng i det 51. minutt, og gikk inn i det fjerne innlegget for å slå hjem et kryss. Det store støtet på fredag ​​kom da Swaziland beseiret Guinea 2-1 i gruppe juventus drakt L. Swaziland - som aldri hadde vunnet en afrikansk Nations Cup-kvalifiserer hjemmefra - tok ledelsen gjennom kaptein Tony Tsabedze i det 12. minutt da han skjøt et skudd inn fra utsiden av området. Guinea, som nådde kvartfinalen i den afrikanske nasjon Cup i 2015, traff liverpool drakt barn tilbake på 68 minutter gjennom Francois Kamano s akrobatiske mål etter at Swaziland ikke klarte å håndtere et hjørne. Imidlertid hadde Tsabedze det endelige ordet som han ble presentert med den enkleste finishen i det 84. minutt som Guinea, coachet av tidligere PSG-sjef Luis Fernandez, så at deres syv-matchen ubeseirede hjemløp kommer til en slutt. Det var imidlertid ingen overraskelser i Gruppe A, da Tunisia lettet til en 8-1-seier over Djibouti. Djibouti, rangertmanchester city drakt kortermet som felles 207 av 209 lagene i FIFA World Ranking, trakk til en Yassine Chikhaoui straff i ni minutter, og FC Zürich-winger hadde fullført hat-tricket hans i 23 minutter. Ferjani Sassi gjorde det 4-0 på halvtid, og mens det var et kort øyeblikk på jubel for Djibouti da Mohamed Libane scoret en straff i det 54. minutt, tilføyde Tunisia til deres fordel gjennom Sabre Khalifa, Fakhreddine Ben Youssef, Maher Hannachi billige fotballdrakter og Yoann Touzghar.

:: بازدید از این مطلب : 1482
|
|
|

Ghana thrashed Mauritius 7-1 i sin åpning 2017 African Nations Cup kvalifiserer i Accra. Gruppens H-favoritter var fremover etter bare 10 minutter mot Mauritius, som er rangert som 176 i FIFA World Ranking - noen 142 steder under sine verter. Christian Atsu åpnet målingen, dro hjem et Harrison Afful-kryss for sitt niende internasjonale mål, og det var 2-0 kort tid etterpå da Jordan Ayew ble presentert med innspill av Jeffrey Schlupp. Asamoah Gyan scoret deretter en quickfire brace og, mens J.S. Piesie reduserte underskuddet, det var 5-1 i det 38. minutt da Ayew nettpet sin arsenal drakt kortermet andre av kampen med en utmerket streik. Schlupp setter en sjette i det 69. minutt, hans første noensinne for Ghana, før David Accam avrundet scoring. Også i Ghana-gruppen vant Rwanda 1-0 unna Mosambik, hvor Ernest Sugira ble det avgjørende målet etter bare tre minutter. Emmanuel Adebayor scoret to ganger for å tjene Togo en 2-1-gruppe En seier over Liberia har blitt droppet fra laget for å møte Ghana i en vennskap forrige uke etter at han ikke rapporterte til treningsleiren. Adebayor tjente maksimale poeng for Tom Saintfiet, som hadde gått tilbake da William Jebor slo tre minutter før halvtid, men levelet gjennom Tottenham-anfalleren kort etter pausen. Kamerun trengte et mål i siste øyeblikk da de klarte seg manchester united draktforbi Mauritania 1-0 hjemme. Porto-angriperen Vincent Aboubakar produserte et ypperlig stykke kontroll før han scoret i det 90. minutt for å spare de uendelige Lions blushes da de fikk sin Gruppe M-kampanje på gang med en seier. Kenya-vingen Paul Were ga gjestene ledelsen i det 12. minutt etter å ha brutt ned flanken, men Prince Oniangue sikret en del av spoils da han konverterte en 37-minutters straff etter Jackson Salehs håndball. Egypt scoret tre mål i ni billige fotballdrakter andre halvtime for å slå Tanzania 3-0 i Alexandria. Ramy Rabia, Basem Morsi og Mohamed En av alt på målet da Egypt gikk topp i Gruppe G, foran Nigeria på målforskjell. I gruppe J slo Etiopia Lesotho 2-1 foran en mengde rapportert på over 60.000. Minnows Lesotho tok en sjokkledning like før halvtid, men Etihopia slo tilbake med mål fra Gatoch Panom og Saladin Said for å ta de tre poengene. Kongo DR kantet til en 2-1 hjemme seier over Madagaskar i gruppe B. Alle målene kom i 2-0 opp gjennom Firmin Mubele Ndombe og Joel Kimuaki Mpela. Madagaskar trakk et forsinket mål tilbake i det 78. minutt, men de klarte ikke å forårsake forstyrrelser. I Gruppe K, tjente enmanchester united drakt barn Souleymane Sacko-straff Niger en 1-0 seier over Namibia. Ekvatorialguinea tjente et poeng da de gjenvunnet fra et mål ned hjemme til Benin i Gruppe C takket være kaptein Emilio Nsue. Og i gruppe I registrerte Sudan en 1-0 seier over Sierra Leone takket være en andre halvdel Ramadan Agab-straff.